Spoštovani,

V sklopu solidarnostnih aktivnosti ob epidemiji in izolaciji VSEM otrokom, učiteljem in staršem podarjamo odličen spletni tečaj. Predavanje je »pro-bono« kot prispevek MojeZnanje.si in predavateljice Simone Zupančič k ponovnemu vračanju ljudi v vsakodnevne aktivnosti ter otrok v vrtce in šole.

Vabimo vas, da predavanje ponudite preko vaših sistemov obveščanja (okrožnice, spletne strani, ipd.) vašim zaposlenim in staršem otrok!

»Bilo bi zelo naivno in podcenjujoče, če bi pričakovali, da je vrnitev v šolske klopi po izolaciji nekaj enostavnega. Nasprotno, gre za enega največjih stresov in pa neznank, ko niti uradne institucije še ne vedo, kako bo vse skupaj delovalo in potekalo. Obenem pa bo pritisk na ocenjevanje ter zaključek leta na otroke in učitelje ogromen. Starši ste imeli posebno vlogo v tem procesu izolacije in ta vloga se nadaljuje, vendar drugače.« — Simona Zupančič

Tečaj: Kako pripraviti otroke/učitelje na povratek v šolske klopi
Predavatelj: Simona Zupančič
Termin: danes, 7. maj 2020 od 16h do 17h
Izvedba: v živo, preko spleta (računalnik, telefon ali tablica)

Povezava na brezplačno prijavo na tečaj: https://attendee.gotowebinar.com/register/3794250107259952397?source=Vrtci+in+sole

Povezavo lahko pošljete vsem zainteresiranim. Za prijavo zadošča vpis imena, priimka ter e-naslova. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonu 01 / 568 40 40, trzenje@housing.si.

Lep dan in ostanite zdravi!

P.S. Na voljo imamo tudi nekaj več kot 10 prenosnih računalnikov, ki jih želimo podariti otrokom. Do 16h danes nam javite, če vas zanima. Prevzem je na naši lokaciji v Ljubljani. Podarimo jih po sistemu kdor prej pride oz. če vas bo nekaj nekaj bomo razdelili vsakemu po kos ali dva.

(Skupno 18 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost